Carsten Kyster Kok Foofstylist og opskriftudvikler

Carsten Kyster

Han har svunget kokkekniven i Sydney, London og København; og arbejdet som professionel kok med Peter Gordon og Jamie Oliver.

Forfatter af adskillige kogebøger, og modtager af  Det Danske Gastronomiske Selskab Hædersdiplom for bogen “Jagten på den gode smag.

Carsten arbejder også som konsulent og konceptudvikler for restauranter, hoteller og resorts. Heriblandt Restaurant The House by Ginger, Thailand og Soneva Fushi Shades of Green på Maldiverne.

Madskribent

Jeg løser freelanceopgaver med foodstyling. Som konsulent på opskrifter og produktudvikling og arrangerer workshops for virksomheder. Jeg giver tips til ny anvendelse af kendte råvarer og twist af traditionelle opskrifter. Inspirationen hentes hver dag fra alverdens køkkener.

Skribent

Som rejse- og madskribent er det altid en fornøjelse at dele adresserne på de bedste restauranter, barer og cafeer og give tips til til køkkengrej og råvare shopping. Jeg leverer stof til adskillige aviser og magasiner og så er jeg forfatter til kogebøgerne Chop Chop, Køkkentid, Jagten på den gode smag, Kysters madværksted m.fl.

Kok og catering

Vi leverer mad til 100 vis af glade mennesker året rundt i form af catering til events, receptioner, fødselsdage, bryllupper og selskaber. Om sommeren er Spisevognen på landevejen, til events, festivaller og koncerter.

Referencer

Alt for Damerne / Amo / Arla / Bo Bedre / Bonduelle / Carlsberg / COOP / Danish Crown / Danish Meat Association / Dong Magasin / Fiskebranchen / Mad&Venner / OBH / Politiken / Påskebrød / Restaurant The House, Thailand / Royal Greenland / Rynkeby / Schulstad / Tulip / Ugebladet Søndag / Urtekram / WIP Kantiner / Økologisk Landsforening / Soneva Fushi – Maldiverne/ Restaurant Gingerfarm, Thailand / Norlax – Danmark.

Kontakt mig

Hvis du har lyst til at vide mere, har spørgsmål, en ide til et arrangement eller ønsker at booke et møde, hører jeg gerne fra dig.

+45 2681 4578

Eller skriv et par ord nedenfor og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

11 + 15 =