Web reklamefilm

Web reklame film på Youtube og Facebook er en effektiv måde at formidle jeres brand og give forbrugerne tips og inspirerende opskrifter på. Blandt mine kunder er Politiken, Bonduelle, Fiskebranchen m.fl.

MAGGI - Norge

Youtube reklamefilm for Bonduelle

Case fra Bonduelle, hvor jeg udviklede en serie opskrifter med video guides. Formålet var at vise Bonduelles produkter i nye sammenhænge, med inspiration fra alverdens køkkener og i tråd med tidens madtrends. Opskrifterne og de små film skaber fornyelse til Bonduelles brand og giver forbrugeren nemme anvisninger og opskrifter.

Kontakt mig

Hvis du har lyst til at vide mere, har spørgsmål, en ide til et arrangement eller ønsker at booke et møde, hører jeg gerne fra dig.

+45 2681 4578

Eller skriv et par ord nedenfor og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

3 + 12 =