Workshops, teambuilding og firma events

Vi arrangerer workshops, teambuilding og firmaevents året rundt. Alt fra kokkeskole for børn, teambuilding for medarbejdere og workshops med fokus på opskriftudvikling for fødevare producenter og virksomheder.

Carsten-Kyster-Svampejagt-foto-Colomus-Leth_600px

Teambuilding for virksomheder

Har I lyst til at prøve noget nyt? Vi kommer med Spisevognen og sætter en teambuilding workshop op til firmaskovturen. I får nye fælles oplevelser i virksomheden på en ny og anderledes måde.

opskriftudvikling-carsten-kyster

Workshops for virksomheder

Få ny inspiration til anvendelsen af jeres produkter. Jeg yder gastronomisk konsulent rådgivning, giver inspiration og hjælper med professionel opskriftudvikling i samarbejde med jeres medarbejdere og leverandører.

Carsten-Kyster-Spisevognen-foodtruck02

Branche Events for fødevarebranchen

Ønsker I som fødevare virksomhed eller organisation at brande jer og deltage i festivaller og events? Vi udvikler sammen med jer det helt rigtige koncept og hjælper med professionel afvikling.

10984050_1585098095042196_3959409460826624235_n

Kogeskole for børn

Børn er vilde med selv at få fingrene i dejen. Vi har i bl.a. stået for kokkeskoler for en masse madglade børn i efterårsferierne hos Supermarco. Der var sprød pizza med Burrataost, skinke og figensirup og dessert af friskost, mandarin og orange nougat.

Carsten-Kyster-madstylist-foto-Columbus-Leth

Kogeskole for voksne

Er I et hold på fem venner, der vil lære at mestre det asiatiske køkken eller en fødevare virksomhed som vil have skub i produktudviklingen eller ny inspiration? VI arrangerer skræddersyede kogeskole kurser på Bisquit Fabrikken i København eller i jeres egen virksomhed.

Carsten-Kyster-Spisevognen-foodtruck14

Festivaler og events

Spisevognen er altid på farten til festivaller og til events. Mød os på COPENHELL, Statens Museum for Kunst, Charlottenborg Kunsthal, Musik i Lejet eller et helt femte sted. Vores Crispy Duck burgere er landskendte. Kontakt Spisevognen for at booke til jeres festival eller event.

KONTAKT OS

Har I idéer, spørgsmål eller ønsker I at booke et møde om jeres arrangement, kan I kontakte os her. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Dit navn / Your name

Email

Emne / Subject

Besked / Message