Workshops, teambuilding og firmaevents

Vi arrangerer workshops, teambuilding og firmaevents året rundt. Alt fra kokkeskole for børn, teambuilding for medarbejdere og workshops med fokus på opskriftudvikling for fødevare producenter og virksomheder.

Teambuilding for virksomheder

Har I lyst til at prøve noget nyt? Vi kommer med Spisevognen og sætter en teambuilding workshop op til firmaskovturen. I får nye fælles oplevelser i virksomheden på en ny og anderledes måde.

Workshops for virksomheder

Få ny inspiration til anvendelsen af jeres produkter. Jeg yder gastronomisk konsulent rådgivning, giver inspiration og hjælper med professionel opskriftudvikling i samarbejde med jeres medarbejdere og leverandører.

Branche Events

Ønsker I som fødevare virksomhed eller organisation at brande jer og deltage i festivaller og events? Vi udvikler sammen med jer det helt rigtige koncept og hjælper med professionel afvikling.

Kogeskole for børn

Børn er vilde med selv at få fingrene i dejen. Vi har i bl.a. stået for kokkeskoler for en masse madglade børn i efterårsferierne hos Supermarco. Der var sprød pizza med Burrataost, skinke og figensirup og dessert af friskost, mandarin og orange nougat..

Kogeskole for voksne

Er I et hold på fem venner, der vil lære at mestre det asiatiske køkken eller en fødevare virksomhed som vil have skub i produktudviklingen eller ny inspiration? VI arrangerer skræddersyede kogeskole kurser på Bisquit Fabrikken i København eller i jeres egen virksomhed.

Festival & Events

Spisevognen er altid på farten til festivaller og til events. Mød os på COPENHELL, Statens Museum for Kunst, Charlottenborg Kunsthal, Musik i Lejet eller et helt femte sted. Vores Crispy Duck burgere er landskendte. Kontakt Spisevognen for at booke til jeres festival eller event.

Kontakt mig

Hvis du har lyst til at vide mere, har spørgsmål, en ide til et arrangement eller ønsker at booke et møde, hører jeg gerne fra dig.

+45 2681 4578

Eller skriv et par ord nedenfor og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

10 + 8 =