Book en professionel foodstylist

Jeg løser mange freelanceopgaver som foodstylist og opskriftudvikler for trykte medier og virksomheder i fødevarebranchen. Professionel foodstyling giver ny inspiration til anvendelse af fødevarer og masser af inspirerende branding.

I foodstyling består kunsten i at sætte appetitlige tableauer op, som inspirerer til nye og måske overraskende sammensætninger af kendte fødevarer.

Foodstyling kan flytte markedsandele

Som kok og food stylist arbejder jeg ikke kun med at få madvarer til at se appetitlige og friske ud. Foodstyling handler i lige så høj grad om, at give inspiration og et visuelt twist på anvendelsen og anretningen af kendte råvarer og traditionelle opskrifter.

Den rigtige opskrift kombineret med food styling, inspirerer og fornyer ofte interessen hos forbrugerne for både råvarer og regi.

Inspiration og samarbejdspartnere

Interessen for madtrends, smag, farvesans og nysgerrighed er essentielt for arbejdet som food stylist. Jeg finder inspirationen hver dag fra alverdens køkkener lige fra Skagen til Sydney og rejser ofte ud i verden for at samle ny viden.

Jeg har et stort netværk af fotografer, skribenter og redaktører og kan samle det perfekte hold til et givent projekt.

Kontakt mig

Hvis du har lyst til at vide mere, har spørgsmål, en ide til et arrangement eller ønsker at booke et møde, hører jeg gerne fra dig.

+45 2681 4578

Eller skriv et par ord nedenfor og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

6 + 6 =