Madskribent

Jeg løser freelanceopgaver som madskribent, rejseskribent og opskriftudvikler for aviser, magasiner, forlag, producenter af fødevarer og organisationer. Og så udgiver jeg løbende egne kogebøger og kogebøger som bestillingsopgaver for både virksomheder og forlag.

Madskribent

Som madskribent giver jeg tips til ny anvendelse af kendte råvarer og twist af traditionelle opskrifter og guides til hvordan man fixer den perfekte nytårsmenu, får styr på teknikken ved grillen osv.

Smag og nysgerrighed er essentielt for arbejdet som madskribent. Jeg finder inspirationen hver dag fra alverdens køkkener lige fra Skagen til Sydney.

Kunsten er at udvikle brugbare opskrifter, der er lige til at gå til for læserne og som giver lyst til nye og måske overraskende sammensætninger af tilgængelige råvarer.

Rejseskribent

Jeg har som kok altid rejst rundt i verden og samlet kulinarisk inspiration, opskrifter og viden.

Som rejse- og madkribent er det altid en fornøjelse at dele adresserne på de bedste restauranter, barer og cafeer og give tips til til køkkengrej, råvare shopping og internationale nye madtrends.

Mit virke som rejse- og madskribent har givet mig chancen for at rapportere om lokale madtraditioner, specialiteter og opskrifter fra så forskellige destinationer som Sydafrika, Brasillien, Thailand og Knuthenlund.

Kogebøger

Chop Chop / Helt enkelt : mad med 5 ingredienser / Køkkentid / Jagten på den gode smag / Kysters madværksted / Funky hverdagsmad / Harrys køkken: madlavning i børnehøjde / Verdensmad fra din lokale etniske købmand / Godt bryg, god mad / Kryddersnapse og hvad dertil hører. Flere er på vej…

Kontakt mig

Hvis du har lyst til at vide mere, har spørgsmål, en ide til et arrangement eller ønsker at booke et møde, hører jeg gerne fra dig.

+45 2681 4578

Eller skriv et par ord nedenfor og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

6 + 8 =