Konsulent

Jeg arbejder ofte som konsulent og konceptudvikler på og restaurationskoncepter og produktudvikling for fødevarebranchen i Danmark og internationalt. Det er en effektiv måde at formidle fødevare producenter og interesseorganisationers budskaber og give forbrugerne viden om og lyst til at prøve nye produkter. Blandt mine kunder i Danmark er COOP, Økologisk Landsforening, Fiskebranchen, OBH m.fl.

I udlandet arbejder jeg især som konsulent og konceptudvikler for restauranter, hoteller og resorts. Blandt mine kunder er Restaurant The House by Ginger, Thailand og Suneva Fushi Shades of Green på Maldiverne.

Konceptudvikler på Shades of Green vegansk restaurant

I samarbejde med hotel- og resort kæden Soneva Fushi konceptudvikler jeg i øjeblikket et vegansk restaurantkoncept kaldet Shades of Green.

  • Vegansk og økologisk plante-baseret menu
  • Nordiske tilberedelse metoder
  • Fremme af umami smag
  • 100% vegansk køkken
  • En smagsmæssig oplevelse med plante baserede fødevarer dyrket i Soneva Fushi’s have på Maldiverne. Hvor Sydøstasiens smagspalet udvikles med nordiske traditionelle metoder, for at intensivere smag og udvikle “grøn” Umami.

I tråd med Soneva’s luxus oplevelser under temaet ‘Festival of color’, vil menuen være opbygget omkring en farve ad gangen, og udforske de forskellige organiske ingredienser via farverne.

Gul – Gurkemeye, Yuzu, Annanas.
Rød – Rødbede, Granatæble, Chili
Grøn – Spirulina, Pandana, Morning Glory

Følg processen med Soneva Fushi Shades of Green restauranter her.

Gæstekok på Meyers weekend kasser

Der blev skruet helt op for de varme krydderier, de sprøde grøntsager og de aromatiske smagsnuancer, en ren tour de force gennem det thailandske køkken.
En smagfuld kombination af Thailands bedste urter og smage sammen med velkendte sommerfavoritter som frilandsgris, strandkrabber og koldskål.

Konceptudvikler på måltidskasser for COOP 

Jeg har medvirket og udviklet opskrifter til COOPs nye satsning på måltidskasser i abonnement. Måltidskasserne indeholder alt, du skal bruge til at lave aftensmad i 3 eller 4 dage for 2 eller 4 personer.

Forbrugeren kan vælge mellem forskellige typer af måltidskasser. Jeg står for Den Nysgerrige, med spændende retter fra hele verden. Målrettet forbrugere som elsker overraskelser og måske allerede er dus med masser af forskellige krydderier og råvarer. Opskrifterne til Den Nysgerrige er eksotiske, nemme at forstå og fulde af smag.

Måltidskasserne kan vælges med eller uden økologi og ligger i et prisleje på 42 kr. per næse. Læs mere om Coops Måltidskasser.

Kontakt mig

Hvis du har lyst til at vide mere, har spørgsmål, en ide til et arrangement eller ønsker at booke et møde, hører jeg gerne fra dig.

+45 2681 4578

Eller skriv et par ord nedenfor og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

11 + 3 =